Qui som?

Ateneu Llibertàri Acràcia

Ara fa més de mig any, veient la necessitat de promoure l’ideari llibertari va neixer l’Assemblea Lliberària de Badalona; durant aquest temps s’ha anat consolidant aquest projecte.

Ara davant la situació politico-social veiem encara més necessari consolidar un espai, lAteneu,que pretén ser un lloc de reunió, de difusió cultural i de creació d’esperit crític, on es difonguin valors com la solidaritat o el suport mutu, així com també d’aprendre diferents maneres de relacionar-nos que ens respecti a totxs.

 Així doncs a l’Ateneu s’hi realitzaran activitats de caire formatiu com ara tallers diversos o bé classes a llarg plas, com també proposarem cercar un oci alternatiu i sobretot formatiu.Per això a nivell de funcionament ens organitzem de forma assembleària, horitzontal, antiautoritaria i antisexista.

Per aquest motiu us convidem a venir, participar i a proposar iniciatives pel conjunt d’activitatas que es duràn a terme. Ens podreu trobar al barri de Lloreda, Passatge del Riu Tordera, nº 5-7 Baixos, compartint el local amb la CNT-AIT a Badalona.

SALUT I REVOLUCIÓ!

Deixa un comentari

Encara no hi ha cap comentari.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s