ALERTA ANTIFEIXISTA! // Líders feixistes italians visiten els Països Catalans

Els Països Catalans acolliran en els propers dies actes que comptaran amb la presència de feixistes relacionats amb grups terroristes italians. A Castelló faran una conferència i a Barcelona inauguraran un local ultra juntament amb membres de Plataforma per Catalunya.

Castelló

Castelló acollirà la primera parada del líder feixista italià Gianluca Iannone, representant a la Casa Pound, un centre social d’extrema dreta al què pertanyia l’assassí racista de Florència que el passat mes de desembre va matar dos senegalesos a trets, va ferir-ne tres més i es va treure la vida suïcidant-se.

Tal com explica Antifeixistes.org, en els darrers dies, als carrers de Castelló hi han aparegut cartells on s’anuncia la conferència organitzada per Proyecto Impulso en un local municipal cedit per l’Ajuntament. Els cartells compten amb el logotip del consistori, que ha aclarit que l’organització ultra ha utilitzat el logotip sense permís.

L’Ajuntament de Castelló, davant les queixes dels grups de l’oposició, ha retirat el permís a Proyecto Impulso per realitzar l’acte al centre municipal.

Barcelona, centre feixista impulsat per PxC

La següent parada de Iannone, a qui acompanya el responsable de relacions internacionals de Plataforma per Catalunya (PxC) Enrique Ravelló, exmembre de l’organització nazi CEDADE, i un altre neofeixista italià, Gabriele Adinolfi, relacionat amb grups terroristes italians, serà a Barcelona, en la inaguració d’un local d’orientació feixista anomenat Militia.

Unitat contra el Feixisme i el Racisme ha mostrat el seu rebuig més contundent davant la inauguració del centre social i avisa que podria estar destinat a la formació de grups violents i extremistes. Segons ha pogut saber UCFR, el centre està impulsat per Alberto Sánchez, regidor de PxC a L’Hospitalet de Llobregat, que ha viatjat recentment a la ciutat de Roma per conèixer els moviments feixistes Casa Pound i Blocco Studantesco, amb els quals es basa aquest centre, així com ha visitat recentment Proyecto Impulso. Segons assenyala, el centre de Castelló té característiques idèntiques a Militia.

La inauguració pública del centre tindrà lloc el proper dia 15 de gener a les 11 del matí i comptarà amb les intervencions de Gianluca Iannone, que a més de líder del grup feixista Casa Pound ho és del grup paramilitar i violent Blocco Studentesco; Grabiele Andolfini, ideòleg feixista italià, fundador del grup ”Guardia d’Honor de Mussolini” i del Centre d’Estudis Polaris, un think tank neofeixista, i Enrique Ravello, responsable de relacions internacionals de PxC i esmembre del grup neonazi CEDADE i fundador del MSR. Iannone va declarar que “El feixisme va ser l’experiència més bonica de la història d’Itàlia”.

A l’esdeveniment hi han confirmat assistència Mònica Lora, cap de llista de PxC a Mataró; Alex Costa Duran, núm. 7 de PxC a L’Hospitalet; David Parada núm. 1 de PxC a Sant Boi i secretari general de PxC; Isabel Etxebarria, núm. 2 de PxC a Esplugues; Jaime Padilla, núm. 1 de PxC a Esplugues; Jordi Fuertes Las Heras, núm. 6 per Barcelona a les passades legislatives; Carlos Oliva, portaveu de les juventuts identitàries de PxC, i l’impulsor del centre, Alberto Sánchez, regidor a L’Hospitalet de Llobregat per PxC.

“No entenem com les autoritats permeten que se celebri un acte feixista d’aquesta naturalesa, ni que s’estableixi un centre nazi com aquest, amb total impunitat”, denuncia UCFR.

També a Sevilla

Finalment, els feixistes també faran parada a Sevilla, on el grup de música feixista ZetaZeroAlfa, liderat per Giannone, realitzarà un concert que ja ha provocat les crítiques de col·lectius i partits de la ciutat, que han demanat que s’aturi.

 

EXTRET DE:

http://www.llibertat.cat/2012/01/liders-feixistes-italians-visiten-els-paisos-catalans-16162

 

Deixa un comentari

Encara no hi ha cap comentari.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s