La retallada de personal provoca un kaos al telèfon d´urgències mèdiques. 061, Artur Mas no et respondrà

El 061, número de telèfon del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), deixa sense atendre desenes de trucades al dia, especialment per falta de personal, segons es desvetlla en articles de la premsa escrita.

Treballadors del servei denuncien que en els tres primers dies d’aquesta setmana s´han quedat sense poder atendre trucades (i sense possibilitat de fer seguiment) als torns de matí i de nit.

Asseguren que la xifra d’emergències mèdiques sense respondre s’ha disparat des de l’entrada en servei, el passat dia 1, d’una nova empresa concessionària que destina menys personal a contestar les trucades.

La nova concessionària, Arvato Qualytel, ha acomiadat a 40 empleats des que es va fer amb el contracte de la Generalitat. Un portaveu dels sindicats a l’empresa, ratifica les xifres denunciades i xifra en unes 400 les trucades desateses en els tres primers dies de la setmana.

El contacte amb els autors d’aquestes “trucades abandonades” -nom tècnic que empra la Conselleria de Salut- no pot recuperar-se ja que el SEM no disposa d’un registre de les persones que han quedat desateses, de manera que ningú pot tornar la trucada.

Arvato Qualytel, la nova gestora de l’atenció telefònica del SEM, havia de mantenir almenys el 90% de la plantilla-d’uns 200 empleats-, però ha acomiadat gairebé el 20%, denuncien els sindicats. Tot plegat ha causat desajustos en el servei. “Falta personal, però a més la gestió ha estat horrible”, detallen.

[el govern dels millors]

 

EXTRET DE:

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/436032/index.php

Deixa un comentari

Encara no hi ha cap comentari.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s