Un gran edifici d’habitatges buits s’ocupa a Nou Barris per allotjar famílies desnonades

La columna verda de la manifestació ha fet un estratègic transvasament de manifestants des del centre de Barcelona fins a Nou Barris. El viatge s’ha fet en metro, des de l’estació d’Urquinaona fins a Llucmajor. Un cop allà, la rua ha caminat fins el carrer Almagro on una vintena de persones han visibilitzat l’ocupació d’un edifici, que ja havia estat pres fa uns dies.

Es tracta d’una gran finca als números 2-4 que és propietat d’una empresa en fallida econòmica. El proper 15 de novembre la titularitat de l’immoble passarà a ser de l’entitat financera La Caixa. Els pisos de tot l’edifici estan buits des de fa cinc anys. Entitats contra els desnonaments al districte de Nou Barris han participat de l’acció. Passades les 10 del vespre hi havia un sopar popular al carrer amb centenars de persones i també s’hi feia un passi de pel·lícules amb projector. S’han obert les portes de l’edifici i la intenció és allotjar-hi totes les famílies necessitades que hagin estat desnonades i que es posin en contacte amb l’assemblea creada específicament per a aquesta nova ocupació. Durant tot el diumenge s’han fet activitats a la plaça davant de l’edifici i de cara a la nit s’ha fet una crida per a concentrar-se a la finca per tal d’evitar un desallotjament dels Mossos que es pogués produir dilluns al matí.

 

-__________________________________________________________

 

Retransmisión en directo del edificio ocupado en Barcelona por el bloque verde de la mani del 15 de octubre. A partir de las 14:30h especial que se puede seguir en Radio Bronka (96.6Fm-104.5Fm o www.radiobronka.info) y en Radio RSK (107.1Fm o www.radiorsk.info)

EXTRET DE:

http://www.setmanaridirecta.info/noticia/un-gran-edifici-dhabitatges-buits-socupa-nou-barris-allotjar-families-desnonades

http://www.lahaine.org/index.php?p=56809

Deixa un comentari

Encara no hi ha cap comentari.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s