L’equip de Govern del PP manté la #Cacicada cultural a Llefià

es entitats de Llefià se sumen a la denúncia pública que el passat 5 d’octubre va fer el Cercle Artístic de Llefià davant del tancament unilateral, per part de l’equip de govern del PP, del local públic que utilitza des de fa 12 anys aquesta entitat.

Les primeres explicacions dels responsables del Districte de Llefià i La Salut és que no tenien cap constància del canvi de pany del local municipal situat al C/ Salou. Però, l’endemà la Presidenta del Cercle va rebre una trucada en què se la informava que hi havia hagut una denúncia d’una fuita d’aigua i per aquesta raó els treballadors de l’Ajuntament havien canviat el pany de la porta.

Curiosament, no es va trobar cap fuita per part dels operaris i, encara més, l’Ajuntament del PP lluny de donar una còpia de les claus per començar amb normalitat el curs els dos grups de pintura, ha informat l’entitat que haurà de recollir les seves coses i marxar del local sense solucionar la qüestió de l’espai de l’entitat.

Desgraciadament, en els darrers anys, aquesta no és la primera expulsió d’una entitat al barri. Existeix el precedent del canvi de pany del Telecentre que Llefi@Net tenia en un local de l’AVV de Sant Joan Alt de Llefià. Després d’un canvi en la Junta d’aquesta entitat veïnal, el nou President, membre del PP i actualment Coordinador de Participació a l’Ajuntament del PP, va ordenar el canvi de pany i l’expulsió d’aquesta entitat de manera unilateral, impedint l’activitat d’alfabetització digital que s’hi desenvolupava.

Aprofitem l’avinentesa per a recordar que aquests locals del C/ Salou són municipals gràcies a la lluita veïnal i, en particular, de l’AVV de Sant Mori de Llefià contra l’especulació de les immobiliàries en aquest barri.

Per tot plegat, convoquem a totes les entitats de Badalona a una reunió divendres 14, a les 19:30h al local de l’AVV de Sant Antoni de Llefià (C/ Europa, 14. Metro L-10 Llefià) per tal de preparar una resposta conjunta davant l’actitud prepotent i caciquil de l’equip de Govern del PP.

Llefià, 10 d’octubre de 2011

Cercle Artístic de Llefià i Entitats de Llefià

EXTRET DE:

http://www.llefia.org/index.php?option=com_content&view=article&id=126%3Alequip-de-govern-del-pp-mante-la-cacicada-cultural-a-llefia&catid=1%3Aveinals&Itemid=2

Deixa un comentari

Encara no hi ha cap comentari.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s