Comunicat de les encausades per el bloqueig al Parlment

Som les encausades pel bloqueig al Parlament del 15 de juny. Hem estat identificades, perseguides y totes detingudes de forma il·legal a la Ciutat de la Justicia, a la feina i a casa. Hem anat a no-declarar a l’Audiència Nacional. Us recordem que és un tribunal politic d’excepció sense garanties jurídiques i que és hereu del Tribunal de Orden Público franquista.

Estem encausades perque el Parlament, la Generalitat i el sindicat d’extrema dreta, Manos Limpias han pressionat a l’Audiència Nacional i ha posat una denuncia contra tot el 15M. Totes les persones estem denunciades per aquest sindicat: aquells que vàureu surtir al carrer contra els desnonaments a qualsevol ciutat de l’estat, aquelles que vareu donar suport a les acampades de plaça Catalunya, plaça del Sol i a qualsevol ciutat i vila de l’estat, aquelles que vàreu okupar hospitals i vareu surtir al carrer el 27M o el 15J. Estem denunciades!

Al marge d’aquesta macro-denúncia, als pobles, als barris i a les ciutats sabem que també existeix una persecució política sobre el 15M. I son les persones, son les assemblees locals qui ho estàn pagant.

Nosaltres hem estat a l’Audiència Nacional, però podrieu haver sigut qualsevol de vosaltres, Tot i axí no tenim por. Ningú te por.

Totes pensem que no es moment de recular. L’altre dia estàvem detingudes i ara estem aquí i estem per animar-vos, per continuar lluitant, per trobar la votra solidaritat i solidaritzar-nos amb totes vosaltres.

Tot aquesta escalada represiva nomes pot dir una cosa: que ens tenen por. Perque unides ho podem tot. Perque som moltes més que ells, perque la nostra determinació és més ferma. Perque ja estem fartes de ser dominades. És el nostre moment. Que no esn robin, que no ens explotin, que no s’aprofitin del nostre treball i vulguin anul·lar la nostra llibertat. No som mercaderíes, som persones, aquesta crisi és el seu capitalisme.

Ells no ens representen!
Ningú ens representa!

Solidaritat amb els encausades del bloueig al Parlament, solidaritat amb la lluita.

 

EXTRET DE:

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/432268/index.php

 

Deixa un comentari

Encara no hi ha cap comentari.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s