Concentració de suport pel judici per via penal al CSO Laforsa

El CSO Laforsa va ser okupat el desembre de 2008 per continuar fent front al permanent estat de repressió i assetjament d’estat i capital als nostres barris. Durant els tres anys en què ha funcionat s’han dut a terme diverses activitats : tallers, kafetes i koncerts antirrepressius o pro-presxs, jornades organitzades per diferents col.lectius, també donant cobertura quant a espai a diferents projectes alternatius i autogestionats,etc.

La propietària titular de la nau ( DRAIS INVERSIONES INMOBILIARIAS S.L ) va interposar una denuncia via penal al poc temps d’okupar, denuncia que va ser arxivada pel jutge i, sentència de la qual va recórrer la propietat a l’Audiència provincial. Aquest procés via penal, d’una altra banda mai comunicat ni sabut pel cso laforsa fins fa uns mesos, va quedar aturat fins que l’Audiència Provincial es va pronunciar a favor de la propietat fa uns mesos. En aquest moment, el jutge del cas ordena investigar els mossos d’esquadra quines persones han tingut relació amb la okupació de laforsa. D’aquesta investigació policial surten 5 persones cridades a declarar el proper dimarts 11 d’octubre sota el delicte d’usurpació.

Aquest judici verbal ( via penal ) als okupants de laforsa serà jutjat el proper dimarts 11 d’octubre a Korneyà.

Hi ha convocada una Concentració de suport pel judici per via penal al CSO Laforsa a les 9.30h davant els jutjats ( al costat Pl.Llibertat, estació autobusos )

ESTAT ACTUAL DEL PROCÉS CIVIL OBERT AL CSO LAFORSA

Drais inversiones inmobiliarias també denuncia als okupants de laforsa per via civil als pocs mesos d’entrar-hi , el 2008.

El judici va tenir lloc el passat 26 d’abril, judici en què es va discutir la caució a asssignar ( de 25.000 euros) per part dels ignorats okupants de laforsa, que la jutgessa va reiterar com a vàlida i “proporcional als danys i prejudicis causats”, fet que va impedir que nosaltres participessim en els fets a discutir sobre la propietat de la fàbrica okupada i el seu estat d’abandonament quan va ser okupada. El cas es va veure per sentència i dues setmanes després va arribar la sentència al CSO signada per la jutgessa. Actualment, s’està esperant que es resolgui un darrer recurs d’apel.lació presentat a jutjats pel CSO. Només resta que es resolgui i es dicti una data per executar el desallotjament.

Defensem els espais alliberats!! No al desallotjament del cso laforsa!

 

EXTRET DE:

http://www.lahaine.org/index.php?p=56675 

Deixa un comentari

Encara no hi ha cap comentari.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s