ALERTA ANTIFEIXISTA! Expulsat un polític del MSR durant un desnonament al Clot

El passat dijous 25 de juliol la Xarxa de Suport Mutu del Clot va convocar una mobilització per aturar l’amenaça de desnonament contra una familia del barri. Durant aquesta concentració, que va aplegar desenes de persones, algunes companyes van detectar la presència de Jordi de la Fuente, president a Catalunya del partit feixista Movimiento Social Republicano (MSR).

Després de ser rodejat i escridassat per les persones concentrades, el militant feixista va fugir en direcció als policies de paisà que vigilaven la concentració, refugiant-se al pati interior de la illa de pisos.

La presència de De la Fuente a un acte d’aquestes característiques s’emmarca en l’estratègia del seu partit (que acull diversos condemnats per apunyalaments i altres agressions racistes) de sintonitzar amb la protesta social i el malestar contra el sistema econòmic i polític. Així, militants de l’organització a altres punts de l’Estat espanyol han intentat infiltrar-se a les acampades (com és el cas de Badajoz), sent ràpidament expulats de l’espai.

A Barcelona, tres skinheads que lluïen simbologia i consignes feixistes van ser detectats durant el bloqueig del Parlament per un grup de companyes, del qual també van acabar fugint.

 

EXTRET DE:

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/427519/index.php

Deixa un comentari

Encara no hi ha cap comentari.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s