La prensa apunta la policia dispara!

Ja fa bastants dies, que desde els mitjans en general(la vanguardia, el periodico,TV3, el pais,…)no paren de sortir articles per crear alarma social. Que si els carteristes per aqui, que si la inseguretat ciutadana per alla, i es clar, al final vulguis o no s’acaba creant alarma social. Pero el pitjor de tot es que molta gent va formantse una opinio manipulada sesgada i racista sense pensarse dos vegades quina es l’arrel del problema i perque ocorren els fets.
Amb aixó si no som lo suficientment fortes i ens unim, correm dos greus perills:

– El primer es que aixo fa creixer el racisme interior de moltissima gent, trencant aixi posibles vincles de solidaritat que per sort amb un treball constant i real es pot recuperar i com diuen moltes vegades la veritat sempre acaba sortint a la llum encara que costi.
Apart desde els medis el perfil de delinquent es un home-dona migrant d’origen africa o rumà en concret i per tant els barris amb mes migració es tornaran susceptibles de ser criminalitzats i on la policia tindra impunitat per actuar. Creant tambe una cortina de fum amb desdibuixant aixi el tema de la crisis i les retallades i culpant com sempre a les clases mes desfavorides en aquest cas una d’elles i mes estigmatitzada es la migrant.

– El segon Un cop abonat el terreny i servida la trampa, l’impunitat entra en escena i queden justificades situacions com las que es van viure ahir al poble sec quan un dispositiu de mossos i de urbanos, van practicar una redada racista i escandalosa, llogicament sota el pretex de detenir a carteristes, fent aixi que cualsevol mostra de solidaritat tambe es criminalitzi desacreditant a la gent i mostrant-la com a complices inconcients.

Per això es mes necessari que mai crear respostes contundents i solidaries com a lavapies, contra aquesta panda de cabrons!!
Perque per molta impunitat que tinguin si cada cop que venen als nostres barris totes juntes els fotem fora no poden fer res.

p.d. i despres encara hi haura gent que es preguntaran perque el 29-S es van apedregar cotxes dels mitjans, la resposta es obvia

POLICIA FORA DELS BARRIS!
MITJANS COMPLICES SEREU TRACTATS COM A TAL!

 

EXTRE DE:

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/427113/index.php

Deixa un comentari

Encara no hi ha cap comentari.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s