El més violent de tot seria tornar a la normalitat (Pl. Catalunya)

EL MÉS VIOLENT DE TOT SERIA TORNAR A LA NORMALITAT

A Plaça Catalunya ja som milers. Hem pres el centre de la ciutat. L’hem fet nostre, i amb la nostra determinació hem obert una escletxa d’indignació en el mur del consentiment i la resignació social.

Ara només tenim dues opcions: deixar que aquesta esquerda es tanqui, perdent una oportunitat única per a un veritable canvi social, o bé obrir-la tant com puguem, eixamplant-la fins que afecti els fonaments de la misèria i l’explotació.

Si volem arribar a algun lloc, si volem que tot allò que despreciem i denunciem desaparegui, cal traspassar els límits de la plaça. Cal traspassar els límits de la mateixa legalitat que ahir ens deia que no podiem ocupar-la, i avui ens diu que no podem sortir-ne, que no podem tocar la normalitat que la rodeja.

Cal desobeïr la veu del Poder quan ens diu que tallar un carrer és violent mentre talla vides humanes amb atur i explotació, quan ens diu que enfrontar-se a la policia és violent mentre tortura immigrants i dissidents a les comissaries, quan ens diu que atacar un banc és violent mentre deixa families senceres al carrer per no poder pagar la hipoteca.

Cal desobeïr, perque cap revolució s’ha fet mai respectant les lleis dels poderosos. Cal desobeïr, perque el més violent de tot no seria continuar actuant ilegalment, sino deixar passar la oportunitat d’acabar d’una vegada per totes amb tots els abusos, amb tota la violència massiva que aquesta societat produeix.

Cal prendre els carrers, cal estendre la revolta a tots els barris i a tots els àmbits.

No volem només una plaça, volem tota la ciutat.

(Pamflet repartit a Plç.Catalunya) 

INFO EXTRETA DE  INDYMEDIA

Deixa un comentari

Encara no hi ha cap comentari.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s